vrijdag 27 mei 2011

28 mei: Theaterconcert ALLO: Wassili en de bevrijding van Barinchem

Het jeugdorkest ALLO (Armonia LeerLingen Orkest) geeft zaterdag 28 mei om 18.30 uur in het Armoniagebouw haar tweede theaterconcert over de boerenzoon Wassili, die met zijn trompet op zoek gaat naar een beter leven in Borinchem. Onderweg beleeft hij spannende avonturen.
Arjan Mollink heeft het verhaal over Wassili geschreven en is tevens de regisseur van dit theaterconcert. De muzikale leiding is in handen van Stan van Binsbergen.

Armoniagebouw, Weusthagstraat 1 in Hengelo.
Zaterdag 28 mei, om 18.30 en 20.00 uur.
Toegangsprijs: € 3,00 voor volwassenen en voor kinderen € 2,00.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en te bestellen via tickets@armonia.nl  

Kom ook genieten van dit betoverende theaterconcert!

Het verhaal
In een klein, gezellig boerendorpje woont Wassili met zijn vader, moeder en overgrootvader. Het is hard werken op het land, ook voor Wassili. Maar iedereen in het dorp beleeft veel plezier aan muziek maken, toneel spelen en nog veel meer leuke dingen. Na twee strenge winters waarin de oogsten mislukken, kunnen Wassili's ouders niet meer voor hem zorgen. Met pijn in het hart sturen ze hem op pad naar de stad Boringchem. Wassili gaat op weg, met het bijzondere trompetje dat hij van zijn overgrootvader heeft gekregen. Hij moet door een donker bos waar rare dingen gebeuren! En dan blijk het in Boringchem helemaal niet pluis te zijn! Drie Hoge Heren, die een hekel hebben aan plezier, besturen de stad vanuit hun Ivoren Toren. De inwoners zijn erg ongelukkig. Als dat maar goed komt...

Geen opmerkingen: