zondag 15 mei 2011

Band Van Oorsprong wint finale Rabotheater Open Podium 2011

De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2011, die plaatsvond op zaterdag 14 mei 2011, is gewonnen door de band Van Oorsprong. De jury prees de goede sound, de mooie stem van de leadzangers en de veelbelovende, zelfgeschreven nummers. Op de 2e plaats eindigden de vocal group Hifive (“goede stemmen bij elkaar, eenheid in geluid, verzorgde uitstraing, goede podiumpresentatie”). De 3e prijs ging naar zangeres Marlieke Haandrikman.

De streetdance groep Love2Dance won de Jong Talentprijs en werd met 131 stemmen ook door het publiek als favoriet uitgeroepen.

De jury bestond uit Ellen Kuyper (docent dans), Elke Rouwmaat (docent muziek en zangers) en Monique van der Burg (directeur Stadstheater De Bond in Oldenzaal).

De winnaars van de juryprijzen ontvangen allen stimuleringsprijzen, beschikbaar gesteld door Businessclub Podion: de derde plaats ontvangt € 500,-, voor de tweede plaats is € 1000,- gereserveerd en de winnaar van de eerste plaats krijgt (naast een wisseltrofee en uiteraard ‘eeuwige roem’) € 2.500,-.

Geen opmerkingen: