dinsdag 23 maart 2010

Kijken naar muziek: 4-korenconcert zaterdag 27 maart als opmaat voor Amusing Hengelo

Zaterdag 27 maart 2010 vindt in de Waterstaatskerk (Deldenerstraat 20), het achtste 4-korenconcert in Hengelo plaats onder verantwoordelijkheid van de Hengelose Koren Koepel (HKK).
Het concert is een mooie manier om verschillende genres en koren te horen en te zien. Tevens is het concert een opmaat voor het Vocaal Festival Amusing Hengelo dat op 5 juni het eerste lustrum viert.
De deelnemende koren voor het 4-korenconcert zijn: Twents Byzantijns Koor, Evergreen-Koor '80, Vrouwenkoor Ladies Only en Quintet Amusing. Het intermezzo wordt ’s avonds verzorgd door een blazerstrio van leerlingen van de muziekschool.

Ieder jaar krijgen de koren een thema als opdracht; dit jaar is dat 'Kijken naar muziek'. De koren worden beoordeeld door Bram van der Beek (muziekschooldocent) en Lodewijk Meeuwsen (conservatoriumdocent).
’s Middags is er in de Muziekschool voor alle leden van de bij de HKK aangesloten koren een workshop met de titel Het oog wil ook wat! Visueel maken van een lied. Deze middag wordt verzorgd door Marike Vijver.

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Entree aan de zaal: € 6,50 (incl.een kop koffie of thee).
In de voorverkoop € 4,50 via HKK-secretaris Jannie Haanstra,
Tel. 074 - 291 18 70 of e-mail: h.haanstra@hetnet.nl

Voor meer informatie: de HKK

Geen opmerkingen: