dinsdag 14 april 2009

Programmering BAM! Festival 23 mei rond

Zaterdag 23 mei van 12.00 tot 00.00 uur vindt het BAM! Festival voor een tweede keer plaats in het Hengelose Prins Bernhardplantsoen. De toegang is gratis!
BAM! staat voor Bern Art & Music. Dat is niet alleen maar een vette knipoog naar de naam van het festivalterrein, het Prins Bernhardplantsoen, maar vooral een thema dat de organisatiewil uitdragen. Kunst krijgt een prominentere rol dan vorig jaar; cabaretiers André Manuel en Berry Lussenburg zijn aanwezig en o.a. beeldend kunstenaar René Guillot exposeert op BAM!

Nieuw is het Roxy Theater: een kleine tent voor culturele fijnproevers, waar de Afrikaanse verteller Henri Luzolo verhaalt en AKI-studenten een filmprogramma laten zien.
En met het Panna Knock-Out voetbaltoernooi hoopt de organisatie ook de jongere jeugd op BAM! iets te bieden (teams kunnen zich hier nog voor aanmelden).
Een belangrijke peiler bij het BAM!Festival is muziek. Met het veelzijdige programma hoopt de organisatie een heel gemengd publiek te kunnen interesseren om het festival te bezoeken. Naast Michel de Hey, Snowy White Blues Project en Lady Linn, staan ook André Manuel en Def P en the Beatbusters op het programma.



1 opmerking:

dajen zei

Mooi programma!
Ik kom luisteren en kijken.
Groetn
Wies