donderdag 19 mei 2011

21 mei: “Mad Man” Jan Wessels meets Concordia

Jan Wessels, één van de beste trompettisten van Nederland en Ronald Douglas een Nederlandse jazz-zanger die internationale prijzen behaalde, feteren u deze avond op een licht concert dat de geest van Sinatra met zich meedraagt. Het harmonieorkest van Concordia Hengelo zal laten zien dat het ook in dit genre muziek meer dan thuis is. Na afloop is er een After Party in het Muziekcafé @Metropool met DJ Tineke.

Jan Wessels en vrienden

De Hengelose Jan Wessels is na zijn lidmaatschap bij muziekvereniging Concordia uitgegroeid tot een van de beste Nederlands trompettisten en arrangeurs. Hij studeerde op het conservatorium te Hilversum en heeft meegespeeld op CD's van o.a. de Millennium Big Band, het Dutch Jazz Orchestra, het Glenn Miller Orchestra, en het Metropole Orkest. Jan neemt een aantal van zijn muzikale vrienden mee: Ronald Douglas (zang), Rob Horsting (toetsen), en Jan Voogd (bas). Jazz zanger Ronald Douglas studeerde op het conservatorium te Hilversum en won verschillende internationale jazz-competities. Arrangeur en pianist Rob Horsting heeft o.a. gespeeld bij The Dual City Concert Band en de Millennium Jazz Orchestra. De Enschedese bassist Jan Voogd heeft o.a. meegewerkt aan CD’s van het bekende TROS radioprogramma Sesjun.

Tijdens het concert “Mad Man” Jan Wessels meets Concordia, speelt het orkest samen met bovengenoemd kwartet o.a. een medley van Frank Sinatra, My Way, New York New York, Children of Sanchez en A tribute to Harry James.

Zaterdagavond 21 mei in het Metropool te Hengelo
Aanvang 20.30 uur, zaal open 19.30 uur
Kaarten € 12,50, jeugd tot 16 jaar € 10,--

Geen opmerkingen: