maandag 5 april 2010

Cultuurpodium Houtmaat MAK10

In de zomermaanden zijn er elke zondag tussen 14.30 en 17.00 uur gratis optredens bij buitenplaats de Houtmaat in Hengelo. De groene omgeving van de Houtmaat staat garant voor een ontspannen ambiance waar ook de jeugd zich volop kan vermaken. Het programma Cultuurpodium Houtmaat tijdens MAK10 ziet er als volgt uit:

16 mei Jeugdcircus Tubantino
Dit unieke Oldenzaalse jeugdcircus brengt een sprankelende en adembenemende voorstelling over twee jonge artiesten die een wonderlijke reis maken door circusland

23 mei Karavaan der vertellers
Overdag een programma met een literair tintje: kleinkunst waarbij tekst een belangrijke rol speelt. Meer informatie volgt nog.
Om 20.00 uur is de Karavaan der vertellers in de Houtmaat. Topvertellers en muzikanten bregenen een programma met de mooiste verhalen en swingende muziek. En dat alles in prachtige kostuums!

30 mei Cada Dia
Deze negenmans-formatie in een niet alledaagse bezetting brengt een sprankelend en afwisselen programma. Fusion en funk samen met flink wat jazz en een vleugje soul in een latin shaker.

6 juni Freilach
De passie, hartstocht, weemoed van Freilach zijn terug te vinden in haar Klezmermuziek en melancholische Jiddische liederen. Laat u meenemen in een wereld waarin alle emoties klinken.


13 juni Noorkerländer kapel en Roesalka
De Noorkerländers brengen een vrolijk programma met Egerländer blaasmuziek van de bovenste plank. Allles onder het motto: als het maar gezellig is.
Roesalka neemt u, in een wervelend programma vol zang en dans, mee in de levendige, kleurrijke en spontane cultuur van de Kozakken. De “vrijbuiters” van de tegenwoordige Oekraïne.

Geen opmerkingen: