zondag 14 februari 2010

MAK10 15 mei tot en met 12 juni 2010


MAK10
Voor het vierde jaar wordt in Hengelo de Maand van de Amateurkunst gehouden. Dit jaar van zaterdag 15 mei tot en met zaterdag 12 juni 2010. Tijdens de Maand van de Amateurkunst kunt u kennismaken met en genieten van, een breed scala aan kunst dat wordt beoefend door Hengelose amateurs. Het programma bestaat uit: concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, festivals en open podia. Wilt u zelf eens wat wil uitproberen, dan vindt u in deze maand vast en zeker iets van uw gading bij een workshop of proefles.
Grote trekkers
Ook dit jaar zijn er weer grote trekkers zoals het BAM!-festival, dat de MAK10 opent op 15 mei, het Eenakterfestival met een dag vol komische, absurde en verrassende eenakters, het Stadserffeest op 29 mei en het Vocaal Festival Amusing Hengelo op 5 juni. Gedurende de MAK10 is er weer een tentoonstelling in de stadhuishal met werken van Hengelose amateur beeldend kunstenaars. Hierover volgt binnenkort meer informatie.
De Maand van de Amateurkunst wordt 12 juni afgesloten met een dansdag voor iedereen die graag op een podium staat. U kunt genieten van diverse dansstijlen, tussen 13.30 en 16.00 uur.

Aanmelden voor de MAK10
Het programma van de MAK10 staat weer bol van activiteiten, workshops, concerten en tentoonstellingen. Er wordt op dit moment hard gewerkt om het programma rond te krijgen.
Organiseert u, uw vereniging of uw instelling in deze periode een culturele activiteit? Geef dit dan door met
het aanmeldingsformulier. Uw activiteit wordt dan opgenomen in de publiciteit van de MAK10.

U kunt MAK10 nu ook volgen via
Twitter

Geen opmerkingen: